среда, 18 января 2017 г.

Фото-огляд матеріалів спонсора Деко Град та Міні-альбом

Привіт, наші любі читачі!
Сьогодні я, Андріяна Завадовська, хочу показати вам свою чудову коробочку скрапового щастя від спонсора місяця Деко Град. Коли її побачила, то була дуже здивована скільки всього там багато і творчо-гарного!
До набору входить:













Матеріали одразу пішли в роботу. По нашому зимовому завданню 127. "Зимняя эйфория!" 
я створила міні-альбом, використавши багато скрап матеріалів спонсора Деко Град. На папір я наносила Моделюючу пасту з піском через трафарет. Папір витримав нагрівання феном, не покрутився, не зважаючи на те, що щільність не дуже висока. Паста гарно лягає і на тканину. 

З набором паперу  "Акварельная зима" 15х15см  було  працювати одне задоволення, так швидко альбом я ще ніколи не творила, адже в дизайнерській коробці було все, щоб створити повноцінну роботу: квіти, мереживо, декоративний сніг і сніжки, текстурна паста, висічки, клей. 
Детальніше покажу вам розвороти.












Сніжки та сніг наносила на Деко Клей Универсальный, на якому тримається майже весь альбом. Дежу зручно його використовувати, адже є час посунути у потрібне місце деталь, не залишає плям і не токсичний без запаху.
Альбом доповнює ще й чіпборд різних виробників Просто небо, Вензелик, Scrapbox.
Отож, хочу подякувати спонсору за представлену можливість потестувати вашу продукцію, створити скрапову красу для себе, а також за порцію натхнення, адже ця посилочка дала можливість попробувати щось нове :)
Надихайтеся нашими роботами та приймайте участь у завданнях, адже переможець отримає гарний приз від спонсора Деко Град, сертифікат на покупку в магазині на суму 200 грн.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий